Информацията по-долу ще Ви помогне да научите повече за Вашата пералня. Тази информация също ще Ви помогне да използвате пералнята си по най-ефективен и ефикасен начин. ВНИМАНИЕ: Не рискувайте с Вашата безопасност. Следните съвети са строго предназначени за образователна цел. Препоръчваме да не предприемате собствен ремонт. Всеки ремонт на перална машина изисква професионална квалификация и опит с електрически системи и може да стане много опасно, ако нямате такива познания.

ПОЛЕЗНО за пералните:

Избор на пералня: Пералните машини се разделят на висок, среден и нисък клас. Повечето производители пускат модели по този начин, за да могат да обхванат целият диапазон от възможности на клиентите си. Заложете избора си на качествените и известни марки и производители на електроуреди.

Енергийна ефективност: Съвременните перални машини постигат по-висока енергийна ефективност по няколко начина: Съкращаване на времето за изпиране - установено е, че ако дрехите се обработват по-интензивно с водата с пепарат, то те се изпират бързо и качествено. Това важи за моделите перални машини, който имат втора инжекционна помпа и барабан с наклонено положение. Резултатът е: изпиране на 8кг или повече дрехи за по-малко от 1ч. От тук - намалено количество входяща вода и кратко използване на електроенергия за нагряване.

Ниво на шума: Измерва се в децибели: Има модели перални машини, които изобщо не се чуват при всички операции.

Програми: Основно програмите на изпиране се делят на три вида, според разновидностите на тъканите и степента на замърсяване. Нормални - памук, лен, бели, цветни, силно/средно/малко замърсени. Деликатни - синтетични тъкани Вълна - почти студено изпиране на вълнени тъкани Допълнителни екстри: в зависимост от модела пералня

Обороти на центрофугата: При модели, които поддържат скорости от 1600 об. има възможност да се избират всички по-ниски стойности, което улеснява потребителя. На пазара обаче все още се срещат модели с 400 об. При използването на сушилня след изпиране в пералня, центрофугирането трябва да става с не по-малко от 700-800 об. Има едно погрешно схващане, че при по-високи обороти дрехите се деформират или свиват. Това не е така. Съвременните перални машини съхраняват тъканите.

Поддръжка: Не поставяйте Вашата пералня във влажни и мокри помещения. Стабилизирайте уреда с развиване или завиване на предвидените за това крачета. Почиствайте периодично отделението за препарати като го извадите от пералнята. За сервиз, поддръжка и ремонт на перални изберете сервиза на sadomialni.com

Някои неща, които трябва да знаете за Вашата пералня.

1. Каква е очакваната продължителност на живота на пералнята? По-малко от десет години е неприемливо.

2. От коя година е модела на машината? Много складове са в състояние да продават на ниски цени, защото те продават остаряла техника. При закупуване на уред трябва да знаете какво получавате.

3. Най-важно е да знаете: Колко килограма дрехи събира - според нуждите на семейството Ви. Обороти при центрофугиране. Какъв разход на вода има. Енергийна ефективност.HOME

Информация за съдомиялни

Информация за сушилни

Информация за производители

За връзка с нас